CJENIK

Cijena zakupa za 15 dana je 1500kn za sve jumbo reklamne panoe, na cijenu se NE obračunava pdv!

Panoi se nalaze u Zaboku (dva panoa, 500×250 te 504×238), Bedekovčini (500×240), Tuheljskim Toplicama (500×235), na rotoru Mokrice (AC ZG-Macelj), na Zagorskoj magistrali (nivo Jakovlje) (504×238) (500×250) te na brzoj cesti Krapinske Toplice 2x (504×238).

Minimalno trajanje kampanje je 15 dana, ljepljenje plakata naplaćujemo 200.00kn!

POSEBNA POGODNOST-PODIJELITE TROŠKOVE, ZAKUPITE 1/2 REKLAMNOG PANOA VI, A DRUGU POLOVICU VAŠ PARTNER, KOLEGA ILI SUSJED U POSLOVNOM PROSTORU I SL.

Za zakup od 30 dana odobrava se popust od 10%.

Za zakup 15 dana obadvije strane reklamnog panoa odobrava se popust od 10%.

Za zakup obadvije strane reklamnog panoa u trajanju 29-30 dana odobrava se popust 15%.

Dostava materijala za kampanju najmanje 5-7 dana prije početka kampanje uz osiguranje rezervnog reklamnog materijala ukoliko kampanja traje dulji period. Ukoliko stranka ne osigura rezervni reklamni materijal, Zagorski oglasnik j.d.o.o. ne snosi odgovornost za izgled plakata i tijek kampanje.

U SLUČAJU LOŠIH VREMENSKIH UVJETA (jaka kiša, snijeg) ODGAĐAMO LIJEPLJNJE, A KAMPANJA SE PRODULJUJE ZA 1 DAN.

Pano se može rezerivirati unaprijed samo ukoliko se izvrši uplata avansa od 20%. U protivnom Zagorski oglasnik j.d.o.o. smatra da klijent nije siguran hoće li unajmiti pano u određenom periodu i može ga iznajmiti trećoj strani.

Obavezno je izvršiti uplatu za dogovoreno trajanje kampanje neposredno prije tj.najkasnije do početka lijepljenja plakata.

Zagorski oglasnik j.d.o.o se obvezuje na vrijeme i kvalitetno odraditi kampanju u smislu lijepljenja plakata,održavanja i eventualnog praćenja iste na svojoj web stranici ili FB profilu.

NAPOMENA! Zakupom reklamnog panoa ostvarujete pravo na paralelnu GRATIS kampanju (objavu vaše reklame) i na našem oglasniku (oglasi.zagorski-oglasnik.com)

 

Ljepljenje jumbo plakata iz usluge: 250kn.

Čisćenje panoa iz usluge: 50kn.

 

PANOI (OPIS I REFERENCE)

Pano Zagorska magistrala (nivo Jakovlje)

Reklamni pano smješten je uz Zagorsku magistralu,najvažniju komunikacju KZŽ prema Zagrebu kojom dnevno prolaze tisuće vozila.Nalazi se sa desne strane u smjeru Zagreba,nekoliko metara od prometnice pa svojim položajem,visinom i dimenzijama garantira odličnu vidljivost vaše reklame.Smješten je u nivou Jakovlje u neposrednjo blizini ulaza-izlaza na magistralu iz smjera Veliko trgovišće s jedne i Jakovlja s druge strane.U blizini je i vrlo prometna željeznička pruga ZG-VŽ pa je vidljiv i putnicima vlakom.Dimenzija panoa je 504×238 cm-standardna.

Pano Zabok 1

Grad Zabok je glavno prometno središte Krapinsko-zagorske županije,a glavna prometnica za ulaz i izlaz je ulica dr.Franje Tuđmana(popularna“industrijska“). Promet je ovdje zaista ogroman pa je nedavno napravljen i rotor koji olakšava i ubrzava prometovanje,a na samom tom rotoru nalazi se jedan od naša dva panoa. Vrlo je visok i uočljiv,a sam rotor je osvijetljen pa nije bilo potrebno posebno osvjetljavati pano! Dolazite li iz prvaca Zagreba sa autoputa ili magistrale,iz pravca Kumrovca i Tuhlja ili možda Velikog trgovišća i Krapinskih Toplica i Pregrade(ili baš iz grada) jednostavno morate proći ovuda,a tada će te sigurno vidjeti i aktualnu reklamu na ovom panou! To znači da ukoliko ovdje postavite vašu reklamu pokriti će te zaista veliko područje sa kojeg dolaze (ili tamo odlaze)zaista brojni putnici,kako u dnevnoj migraciji tako i u dane vikenda. Upravo zato ovaj je pano iznajmljen i nekoliko mjeseci unaprijed-dosta je reći: ,,jesi li vidio novi plakat na industrijskoj?“

Pano Zabok 2

Tu je i drugi pano,smješten sa desne strane iste prometnice,odmah sa silaska s rotora. Također je super uočljiv i vidljiv noću i uvijek popunjen zbog svog atraktivnog položaja! Jedno je sigurno-najmom ovih panoa možete biti sigurni da će vaša poruka biti primjećena i zapažena-dakle prenesena! To je na kraju krajeva i bit oglašavanja na billboardu! Može biti i vaš!

Pano Zabok – rotor Mokrice (AC ZG-Macelj)

Zagorski oglasnik nastoji odabirom kvalitetnih prometnih lokacija osigurati našim klijentima što bolju vidljivost i što veću publiku kako bi vaša reklamna poruka imala efekta i opravdala ulaganje. U tom smislu odabrali smo lokaciju koja je apsolutni hit jer svojim položajem pokriva SVE pravce kojima možete krenuti kada stignete do ovog rotora! Pogledajte slike pa će te uvidjeti da je položaj novog panoa tik uz prometnicu vidljiv sa bilo koje strane da se dolazi. Veličina panoa je standardna (504×238 cm) na optimalnoj visini u odnosu na položaj i visinu prometnice. PANO JE JEDNOSTRAN zbog specifičnosti položaja!

Pano Bedekovčina

Pano je smješten u Bedekovčini između obilaznice i pruge ZG-ČK te je zbog veličine i visine vrlo lako uočljiv što garantira privlačenje pogleda i prenošenje vaše poruke.
Osim vrlo velikog cestovnog prometa važno je naglasiti i promet prugom kojom gotovo svakih 60-tak min. prolaze vlakovi, a i željeznička postaja je u neposrednoj blizini (300m) pa pano odlično mogu vidjeti i putnici vlakom. Važno je spomenuti da se u blizini panoa nalazi i trgovina Konzuma i neke druge trgovine sa čijih se parkinga pano odlično vidi. Obilaznica je osvjetljena što omogućuje dobru vidljivost vaše reklame i noću. Također je važno naglasiti da je ovaj reklamni pano posljednji ukoliko krećete prema Zlataru, Mariji Bistrici, Konjščini ili dalje prema Varaždinu!
Želite li se predstaviti u najvećoj općini u županiji i gradovima i općinama u istočnom dijelu županije, ovo je svakako pozicija koju trebate iskoristiti u vašoj reklamnoj kampanji.

Pano Tuheljske Toplice

Ova dva reklamna panoa nalaze se uz državnu cestu D 205 koja je ove godine u potpunosti obnovljena,a glavna je prometnica u ovom dijelu županije te povezuje grad Klanjec,općine Kumrovec,Desinič,Tuhelj sa Zabokom i dalje prema Zagrebu u jednom smjeru te prema Sloveniji i nekoliko graničnih prijelaza u drugom smjeru. Vrlo je važno napomenuti gusto naseljen kraj sa brojnim turističkim sadržajima(muzeji,spomenici,dvorac Veliki Tabor,toplice,spomenici)koji privlače i brojne posjetitelje i vikendaše.
Uza sve navedeno i svakodnevno gust promet zakup reklamnog panoa na ovoj poziciji sigurno će vam se isplatiti! Kako se nalaze na svega nekoliko metara od prometnice i dovoljno su visoki da se dobro mogu uočiti,prenose vašu poruku brojnim putnicima koji je jednostavno ne mogu ignorirati!

Pano obilaznica Krapinske Toplice

LED display Zabok – centar

LED display Stubičke Toplice

Za potrebe većih kampanji, u mogućnosti smo ponuditi vam još atraktivnih lokacija (slike šaljemo na upit).