CJENIK

Cijena zakupa za 15 dana je 1600kn za sve jumbo reklamne panoe, na cijenu se NE obračunava pdv!

Panoi se nalaze u Zaboku (dva panoa, 500×250 te 504×238), Bedekovčini (500×240), Tuheljskim Toplicama (500×235), na Zagorskoj magistrali (nivo Jakovlje) (504×238) (500×250), na brzoj cesti Krapinske Toplice 2x (504×238) i na brzoj cesti Zabok-Začretje-Krapina.

Minimalno trajanje kampanje je 15 dana, ljepljenje plakata naplaćujemo 200.00kn!

POSEBNA POGODNOST-PODIJELITE TROŠKOVE, ZAKUPITE 1/2 REKLAMNOG PANOA VI, A DRUGU POLOVICU VAŠ PARTNER, KOLEGA ILI SUSJED U POSLOVNOM PROSTORU I SL.

Za zakup od 30 dana odobrava se popust od 10%.

Za zakup 15 dana obadvije strane reklamnog panoa odobrava se popust od 10%.

Za zakup obadvije strane reklamnog panoa u trajanju 29-30 dana odobrava se popust 15%.

Dostava materijala za kampanju najmanje 5-7 dana prije početka kampanje uz osiguranje rezervnog reklamnog materijala ukoliko kampanja traje dulji period. Ukoliko stranka ne osigura rezervni reklamni materijal, Zagorski oglasnik j.d.o.o. ne snosi odgovornost za izgled plakata i tijek kampanje.

U SLUČAJU LOŠIH VREMENSKIH UVJETA (jaka kiša, snijeg) ODGAĐAMO LIJEPLJNJE, A KAMPANJA SE PRODULJUJE ZA 1 DAN.

Pano se može rezerivirati unaprijed samo ukoliko se izvrši uplata avansa od 20%. U protivnom Zagorski oglasnik j.d.o.o. smatra da klijent nije siguran hoće li unajmiti pano u određenom periodu i može ga iznajmiti trećoj strani.

Obavezno je izvršiti uplatu za dogovoreno trajanje kampanje neposredno prije tj.najkasnije do početka lijepljenja plakata.

Zagorski oglasnik j.d.o.o se obvezuje na vrijeme i kvalitetno odraditi kampanju u smislu lijepljenja plakata,održavanja i eventualnog praćenja iste na svojoj web stranici ili FB profilu.

NAPOMENA! Zakupom reklamnog panoa ostvarujete pravo na paralelnu GRATIS kampanju (objavu vaše reklame) i na našem oglasniku (zelenioglasnik.com.hr)

Ljepljenje jumbo plakata iz usluge: 250kn.

Čisćenje panoa iz usluge: 50kn.

PANOI (OPIS I REFERENCE)

NOVO! – Pano Zlatar

Reklamni pano smješten je uz glavnu gradsku prometnicu, u blizini trgovačkog centra SPAR.

Pano Zagorska magistrala (nivo Jakovlje)

Reklamni pano smješten je uz Zagorsku magistralu,najvažniju komunikacju KZŽ prema Zagrebu kojom dnevno prolaze tisuće vozila.Nalazi se sa desne strane u smjeru Zagreba,nekoliko metara od prometnice pa svojim položajem,visinom i dimenzijama garantira odličnu vidljivost vaše reklame.Smješten je u nivou Jakovlje u neposrednjo blizini ulaza-izlaza na magistralu iz smjera Veliko trgovišće s jedne i Jakovlja s druge strane.U blizini je i vrlo prometna željeznička pruga ZG-VŽ pa je vidljiv i putnicima vlakom.Dimenzija panoa je 504×238 cm-standardna.

Pano brza cesta Zabok-Začretje-Krapina

Pano Zagorska magistrala (nivo Jakovlje)

Reklamni pano smješten je uz Zagorsku magistralu,najvažniju komunikacju KZŽ prema Zagrebu kojom dnevno prolaze tisuće vozila.Nalazi se sa desne strane u smjeru Zagreba,nekoliko metara od prometnice pa svojim položajem,visinom i dimenzijama garantira odličnu vidljivost vaše reklame.Smješten je u nivou Jakovlje u neposrednjo blizini ulaza-izlaza na magistralu iz smjera Veliko trgovišće s jedne i Jakovlja s druge strane.U blizini je i vrlo prometna željeznička pruga ZG-VŽ pa je vidljiv i putnicima vlakom.Dimenzija panoa je 504×238 cm-standardna.

Pano Zabok 1

Grad Zabok je glavno prometno središte Krapinsko-zagorske županije,a glavna prometnica za ulaz i izlaz je ulica dr.Franje Tuđmana(popularna“industrijska“). Promet je ovdje zaista ogroman pa je nedavno napravljen i rotor koji olakšava i ubrzava prometovanje,a na samom tom rotoru nalazi se jedan od naša dva panoa. Vrlo je visok i uočljiv,a sam rotor je osvijetljen pa nije bilo potrebno posebno osvjetljavati pano! Dolazite li iz prvaca Zagreba sa autoputa ili magistrale,iz pravca Kumrovca i Tuhlja ili možda Velikog trgovišća i Krapinskih Toplica i Pregrade(ili baš iz grada) jednostavno morate proći ovuda,a tada će te sigurno vidjeti i aktualnu reklamu na ovom panou! To znači da ukoliko ovdje postavite vašu reklamu pokriti će te zaista veliko područje sa kojeg dolaze (ili tamo odlaze)zaista brojni putnici,kako u dnevnoj migraciji tako i u dane vikenda. Upravo zato ovaj je pano iznajmljen i nekoliko mjeseci unaprijed-dosta je reći: ,,jesi li vidio novi plakat na industrijskoj?“

Pano Zabok 2

Tu je i drugi pano,smješten sa desne strane iste prometnice,odmah sa silaska s rotora. Također je super uočljiv i vidljiv noću i uvijek popunjen zbog svog atraktivnog položaja! Jedno je sigurno-najmom ovih panoa možete biti sigurni da će vaša poruka biti primjećena i zapažena-dakle prenesena! To je na kraju krajeva i bit oglašavanja na billboardu! Može biti i vaš!

Pano Bedekovčina

Pano je smješten u Bedekovčini između obilaznice i pruge ZG-ČK te je zbog veličine i visine vrlo lako uočljiv što garantira privlačenje pogleda i prenošenje vaše poruke.
Osim vrlo velikog cestovnog prometa važno je naglasiti i promet prugom kojom gotovo svakih 60-tak min. prolaze vlakovi, a i željeznička postaja je u neposrednoj blizini (300m) pa pano odlično mogu vidjeti i putnici vlakom. Važno je spomenuti da se u blizini panoa nalazi i trgovina Konzuma i neke druge trgovine sa čijih se parkinga pano odlično vidi. Obilaznica je osvjetljena što omogućuje dobru vidljivost vaše reklame i noću. Također je važno naglasiti da je ovaj reklamni pano posljednji ukoliko krećete prema Zlataru, Mariji Bistrici, Konjščini ili dalje prema Varaždinu!
Želite li se predstaviti u najvećoj općini u županiji i gradovima i općinama u istočnom dijelu županije, ovo je svakako pozicija koju trebate iskoristiti u vašoj reklamnoj kampanji.

Pano Tuheljske Toplice

Ova dva reklamna panoa nalaze se uz državnu cestu D 205 koja je ove godine u potpunosti obnovljena,a glavna je prometnica u ovom dijelu županije te povezuje grad Klanjec,općine Kumrovec,Desinič,Tuhelj sa Zabokom i dalje prema Zagrebu u jednom smjeru te prema Sloveniji i nekoliko graničnih prijelaza u drugom smjeru. Vrlo je važno napomenuti gusto naseljen kraj sa brojnim turističkim sadržajima(muzeji,spomenici,dvorac Veliki Tabor,toplice,spomenici)koji privlače i brojne posjetitelje i vikendaše.
Uza sve navedeno i svakodnevno gust promet zakup reklamnog panoa na ovoj poziciji sigurno će vam se isplatiti! Kako se nalaze na svega nekoliko metara od prometnice i dovoljno su visoki da se dobro mogu uočiti,prenose vašu poruku brojnim putnicima koji je jednostavno ne mogu ignorirati!

Pano obilaznica Krapinske Toplice

Za potrebe većih kampanji, u mogućnosti smo ponuditi vam još atraktivnih lokacija (slike šaljemo na upit).